Terzić gradnja

Kompanija Tgradnja, a kasnije Terzić Gradnja je porodična firma osnovana 1995. godine sa dugogodišnjim iskustvom u izvodjenju i prodaju stambeno-poslovnih objekata.

Nakon višegodišnjeg izvodjenja objekata kompanija Terzić Gradnja se danas bavi samo investicijom i prodajom uz obavezan nadzor kvaliteta, kako bi kvalitet zadržali na visokom novou.

Na lokalno tržište donosimo najsavremenije globalne trendove (u zavisnosti od lokacije) i iskustvo više stotina zadovoljnih kupaca

 

Projekat Vodovodska je najnoviji projekat kompanije Terzić Grdanja d.o.o., koja u svojstvu investitora  gradi stambeno-poslovni kompleks prepoznatljivog kvaliteta.

Zemljište na kome se zida objekat je u privatnoj svojini Terzić Gradnja d.o.o, a naknada za građevinsko zemljište je unapred plaćena na ukupnu kvadraturu poslovno stambenog objekta utvrđenog Građevinskom dozvolom, a uz obezbeđene kvalitetne proizvodjace i izvodjace  garantuje kupcima kvalitet stanova kao i to da će se u kupljenu nekretninu useliti u predviđenom roku  kao i bez ikakvih potencijalnih dodatnih troškova.

Terzic gradnja d.o.o.je kao građevinska firma na tržištu Beograda  do sada uspešno sagradila oko 50.000 m2 poslovnog i stambenog prostora po sistemu “Ključ u ruke”.

Terzić Gradnja

064 / 14 – 21 – 023

tgradnja@mts.rs

  • Kvalitet
  • Savremene tehnike
  • Dugogodišnje iskustvo
  • Na stotine zadovoljnih kupaca